0

Л егендарната американска телевизионна водеща Елън Дедженерис разкри, че е била диагностицирана с три различни заболявания наведнъж.

66-годишната Дедженерис има остеопороза, обсесивно-компулсивното разстройство и синдромът на дефицит на вниманието и хиперактивност. Една от най-легендарните жени в американската телевизия говори откровено за остаряването в предаването на Netflix „For Your Approval“. „Дори не знам как се изправям в момента. Аз съм като човешки пясъчен замък. Бих могла да се разпадна под душа“, каза Дедженерис.

 „Един ден имах мъчителна болка и си помислих, че съм скъсала сухожилие или нещо подобно и ми направиха ядрено-магнитен резонанс и те казаха „Не, това е просто артрит, случва на твоята възраст“, ​​спомня си тя. Дедженерис призна, че може да бъде „трудно да бъдеш честен за остаряването и да изглеждаш готин“.

Дедженеръс закри сегмента си със застаряването, като каза на пред публиката: „И така, остеопороза, обсесивно-компулсивното разстройство, синдромът на дефицит на вниманието и хиперактивност и губя паметта си. Но мисля, че добре се приспособявам, защото съм обсебена от нещата, но след това нямам достатъчно внимание, за да се придържам към тях, и бързо забравям от какво съм обсебена на първо място”.