0

Б ионсе актуализира текста на хита „Джолийн“ на Доли Партън, за да възпее за пореден път неверния си съпруг Джей Зи.

42-годишната певица направи кавър на класическата кънтри песен в новия си албум Cowboy Carter и вместо да "моли" Джолийн да остави мъжа си на мира, тя "предупреждава" "отчаяната разбивачка на домове да "не идва за моя човек" и да "намери своя човек".

Нейните пренаписани текстове изглежда пряко препращат към Джей Зи, като тя пее още: „Ние бяхме дълбоки влюбени в продължение на 20 години, отгледах този мъж, отгледах децата му, познавам този мъж по-добре, отколкото той познава себе си".

Бионсе и 54-годишният Джей Зи са заедно от 24 години, като започнаха да се срещат през 2000 г., когато Бионсе беше още в Destiny's Child. Двойката се ожени през 2008 г., а Бионсе каза преди това за предстоящия албум: „Надявам се, че можете да чуете сърцето и душата ми.“

Това не е първият път, в който певицата директно спомената изневерите на мъжа си. През 2016 г. в песента Sorry тя директно споменава жена на име Беки. По това време спекулациите достигнаха връх около това коя може да е „Беки“ – смятана за псевдоним – като няколко известни личности, включително Кейти Пери и Рита Ора, стигнаха дотам, че да носят значки „не съм Беки“ по време на светско парти.