0

И нфлуенсърката и рапърка Лил Тей шокиращо се оказа жива, след като беше съобщено, е тя и брат й са починали при необясними обстоятелства.

Самата Лил Тей каза, че тя и брат й са „в безопасност и живи“, а новината за смъртта им е била хакерска атака в профила й в Instagram.

Говорейки пред TMZ, 14-годишната рапърка каза: „Искам да изясня, че брат ми и аз сме в безопасност и живи, но аз съм напълно съкрушена и се боря дори да намеря точните думи, които да кажа. Бяха много травмиращи 24 часа .. Цял ден вчера бях бомбардирана с безкрайни сърцераздирателни и сълзливи телефонни обаждания от любими хора, докато се опитвах да разреша тази бъркотия".

Тя обясни, че дезинформацията надхвърля просто твърдението, че е мъртва. „Акаунтът ми в Instagram беше хакнат и беше използван за разпространение на потресаваща дезинформация и слухове за мен, до такава степен, че дори името ми беше грешно. Официалното ми име е Тей Тиан, а не „Клеър Хоуп“.

В крайна сметка Meta помогна на Тей да си върне достъпа до акаунта в Instagram, а фалшивата публикация за смъртта й вече е премахната.