0

А ко по някаква причина сте били "отвергнати" в Холивуд, тогава едва ли можете да се върнете. Само ако не си Джони Деп.

Изглежда, че светът чакаше не толкова премиерата на историческата лента "Жана Дубари", колкото появата на Джони в нея. И да – Деп си е все същият харизматичен красавец, който между другото навърши 60 през юни.

Изглежда, че времето няма власт над него. Каква е тайната му? Завръщането на Джони във всеки смисъл може да се нарече триумфално. В Холивуд е обичайно да заемате страната на жената по всякакви спорни въпроси.

Деп обаче успя да излезе победител след шестгодишна съдебна битка с Амбър Хърд, която го обвини в домашно насилие.

Много знаменитости застанаха на страната на Деп, включително бившата му съпруга Ванеса Паради и Кейт Мос. Мнозина стигнаха до заключението, че твърденията на Амбър са неверни.

А на 1 юни 2022 г. съдът обяви решението по делото за клевета: Хърд беше призната за виновна и осъдена да плати 15 милиона долара на бившия й съпруг.

Според Джони съдебните заседатели „върнаха живота му“. И първият голям филм след забравата беше филмът "Жана Дубари", където Деп играе Луи XV. А Джони в тази роля, наистина, изглежда като крал.

Джони Деп остарява и сега вече не изглежда като преди 20 години. Но той остарява прекрасно.

Руският пластичен хирург Мадина Байрамукова коментира външния вид на 60-годишния красавец специално за „Комсомольская правда“: „Не можем да отменим факта, че Джони Деп остарява и сега не изглежда така, както преди 20 години“, признава Мадина. - Но той старее прекрасно, което не се отдава на всеки. Вземете пример от Мики Рурк, който съсипа външния си вид с безкрайни пластики.

Джони принадлежи към типа мъже, които, без да прибягват до хирургическа интервенция, дори в зряла възраст ще бъдат привлекателни за младите момичета.

Една от последните приятелки на актьора, Полина Глен, родом от Русия, между другото, беше почти 30 години по-млада от него.

Разбира се, средата на младите дами ви задължава да поддържате себе си във форма. Също така отбелязвам, че поддържането на добро ниво на тестостерон влияе пряко върху външния вид и Деп определено е наред с това. Освен това Джони има добра генетика.

А необичайният външен вид се дължи на екзотичното смесване на кръв - индианска, ирландска и немска. Мога също да предположа, че приема витаминни препарати или прави витаминни капкомери за поддържане на тонуса“, допълва Байрамукова.

Самият Деп каза в интервю, че тайната на неговата привлекателност се крие във факта, че той не се грижи за себе си, отново дори не се гледа в огледалото и изобщо не се страхува от старостта: "Боже мой! ЕГН-то в паспорта не означава непременно старост! Познавах много момчета, които никога не са били възрастни.

Марлон Брандо, Винсънт Прайс... Имаха страхотно чувство за хумор, понякога се държаха като малки деца! Най-важното нещо е да си щастлив вътрешно, в главата си, в сърцето си.”

Но актьорът все пак малко изхитря и вече в друго интервю сподели, че все пак се придържа към някои правила: „Бих казал, че начинът, по който изглеждам, е заслуга на чистия начин на живот. Определено. Ако не можете да пиете вино - аз не пия. И изобщо всякакъв алкохол. Определено не пуша - абсолютно нищо. Да седя вкъщи и да гледам риалити телевизия е начинът, по който се грижа за себе си.“