0

М ного звезди, блясък, смели и екстравагантни тоалети на гала вечерята на музея Метрополитън в Ню Йорк. Тазгодишната тема на Met Gala, както е известно едно от най-зрелищните светски събития в Съединените щати, е „Градината на времето“, по едноименния разказ на писателя Джеймс Балард.

Моделът Емили Ратайковски беше една от най-забележителните звезди на червения килим, след като красавицата си показа напълно голите задни части. На миналогдишната Met Gala Ратайковски също носеше прозрачна гола рокля с паднала талия от Тори Бърч.

Тазгодишната тема „Градината на времето“ винтидж и флоралните стилове бяха очакван избор за за повечето тоалети. Сред най-впечатляващите гости бяха Дженифър Лопес, Пенелопе Крус, Кайли Миноуг, Зендая, Ума Търман и много други звезди.

Основната цел на събитието е да набира средства за модния департамент на престижния музей Метрополитън. Място на една от масите за вечерята струва 75 хиляди долара, а ангажирането на цяла маса - 350 хиляди долара. Гала вечерта с организира от списание Vogue и главната му редакторка Ана Уинтур.