0

С кандалната Елизабет Хърли си взема почивка от споделянето на снимки по бикини, за да се заеме с различен секси проект.

Трейлър за филмът "Строго поверително", който звездата засне миналата година, вече си има своя трейлър. В краткото видео сексапилната актриса се появява в разголено облекло и щедро разменя нежни ласки с друга жена. Още по-скандално е, че сценарист и режисьор на филма е нейният 21-годишен син Деймиън.

Сюжетът се фокусира върху историята на Миа, която е преследвана от призрака на нейната самоубила се приятелка Ребека, се казва в резюмето на лентата.

„Мия приема с неохота поканата на семейството на Ребека да гостува в дома им на Карибите, където нейните приятели от колежа се събират, за да почетат годишнината от нейната смърт“, пише на убесайта, представящ филма.

„Веднъж попаднала на острова, Миа е измъчвана от подозрения, че зад смъртта на Ребека се крие нещо повече от видното на пръв поглед. С разгръщането на сюжета тя научава, че както семейството на Ребека, така и техните гости крият мрачна тайна. Все повече заблуди биват разкривани, а Миа се оказва въвлечена в свят на див секс, двуличие и предателство“, сочи още ревюто.

Героинята на Хърли - Лили се появява няколко пъти в трейлъра. На един от кадрите тя се появява в дълбока червена рокля, а на друг се носи в океана по бели бикини. Също така Елизабет Хърли се вижда и в сцена, в която друга жена я съблазнява, като целува гърдите й. В още един кадър от филма се забелязва и изпадналата в екстаз Лиз Хърли.

Снимките на филма „Строго поверително“ приключиха пред декември миналата година, а Деймиън Хърли благодари за приноса на майка си в социалната мрежа.

„Всички замесени заслужават адмирации, но точно сега искам да поклоня пред Елизабет Хърли, която по време на създаването на първия ми късометражен филм през 2010 г. (когато бях на 8) ми обеща, че ще участва и в първия ми игрален филм“, написа звездния синковец в нета.

"Вярна на думата си, в момента, в който този филм получи зелена светлина, мама заряза всичко и се втурна към красивите Карибски острови, за да помогне. Да работим заедно беше мечта“, добавя Деймиън.

Все още обаче не е ясно кога филмът ще види бял свят!