3

П опфолк звездата Азис захапа жестоко своя фенка в нета. Жената имала неблагоразумието да поиска от своя кумир поздрав по повод рождения ден на мъжа си.

Ценичка

Изпълнителят на „Сен Тропе“ и още куп хитове избухна в мрежата срещу всички онези простосмъртни, които си мислят, че звезда от неговия ранг би могла да прави лични поздрави в интернет. До това се стигна, след като негова последователка му изпратила лично съобщение с молбата да запише видеопоздрав за нейния съпруг, който в същия ден имал рожден ден.

„Кажи ми ценичката, благодаря предварително“, завършва обръщението тя. Втрещен от поредната подобна молба, изпълнителят реши да даде гласност на ситуацията, за да стане ясно на всички, че той не е готов на подобни обръщения в мрежата дори и за пари. „Ценичката, мила моя, е да спрете да се унижавате и правите на маймуни! Коя звезда по света видяхте да прави поздрави на непознати хора? Къде и как ви хрумна подобно извращение. Откъде накъде ще запиша видео, за да се направите на много вървежни пред хора, които не съм и едва ли някога ще видя на живо?“, попита Василка.

Тъп

Обясни още, че например много харесва Мадона, но никога не се е сетил да й поиска да му изпее в клип Like a virgin и да му го изпрати. „Ми кат съм тъп, за малко да остана без поздрав.

Едно от децата ми скоро има рожден ден, ще трябва да го направя“, обясни се още той. Последователи на Азис обаче му припомниха в коментари, че много световни звезди правят подобни добронамерени поздрави. „22-кратният победител от турнири от Големия шлем Новак Джокович преди време записа такова обръщение към баба Веска по молба на нейната внучка Боряна, но той не е чак такава звезда“, написа потребител в мрежата.

* Автор на статията: Василена Игнатова