0

П опфолк певицата Кали призна съкровени тайни за личния си живот. Тя споделя, че е във връзка от 5 години с млад, красив и богат мъж. 

"Има един много специален човек в живота ми, единственото само което бих искала е да има по-млака възрастова граница, защото аз съм по-големичка от него. С 14 години по млад е от мен, което доказва теорията ми "или се раждаш мъж или никога не ставаш такъв",  а той е точно такъв, казва Кали пред радио Веселина. 

"Аз съм много щастлива и спокойна с него, мисля че няма нужда да показвам колко е красив, колко е умен и успял в социалните мрежи. Със сигурност не е с мен, защото аз осигурявам финансов комфорт на семейството ми, а защото той го прави. Голяма късметлийка съм - хем съм по дърта, хем ме гледат. Може би и това е причината да изглеждам така добре", допълва певицата. 

Изпълнителката на 4-4-2 казва още, че е готова за четвърто дете от четвъртия си мъж. Както е известно тя има трима сина от трима различни мъже като средният й син вече не живеел с нея, след като навършил 14 години се преместил при баща си в чужбина. Тя казва още, че е в добри отношения с всичките си мъже и не е ограничавала децата да имат връзка с тях. 

@radio.veselina @KALI 🎤🎤🎤  споделя за мъжа до себе си в новия подкаст на ВИП ЗОНА: щастието обича тишината, а ти го гледай в NOVA PLAY! #кали #kali #випзона #випзонаподкаст #щастиетообичатишината #щастие #любов #връзка #novaplay #podcast #popfolk #радиовеселина #radioveselina #fyp #foryou #podcast ♬ original sound - radio.veselina

 

Относно това дали е готова отново да роди дете, певицата категорично отговаря "Да". "Винаги е съм била упреквана за това, че има трима сина от трима различни мъже, затова ще родя четвърто от четвърти, за да съм различна", казва Кали. Аз истински много обичам децата и със всяко следващо се уча как да ги възпитавам, а и въобще не е трудно да се гледа бебе", казва още чалгаджийката.