0

К ейт Уинслет направи всичко възможно, за да се увери, че ще завърши новия си филм „Лий“, включително плати сама заплатите на екипа си за две седмици. Това съобщава Daily Mail.

47-годишната актриса играе Лий Милър – модел и фотограф от Втората световна война, в биографичен филм, адаптиран по книгата „Животът на Лий Милър“ от Антъни Пенроуз, написана през 1985 г.

Пред Vogue актрисата и продуцентът на филма Кейт Соломон разказаха, че Кейт е платила заплатите на целия екип за две седмици, като в същото време се е борила с наранявания и жестоки болки.

„Имах три масивни хематома на гръбначния стълб, огромни. Едва можех да се изправя“, разкрива Уинслет, която продължава снимките въпреки неистовите болки. Що се отнася до заплатите, които актрисата е изплатила, беше разкрито, че финансирането на филма е „несигурно“, затова тя е решила да покрие двуседмичните заплати на екипа.

Продуцентът Кейт Соломон описва Унслет като „неуморна“, добавяйки, че Кейт „носи филма в себе си“. Антъни Пенроуз, истинският син на Лий Милър и неин биограф, разказа, че е смятал, че Уинслет би била страхотна Лий Милър, още когато е гледал „Титаник“.