0

Б ившата порноактриса Лиса Ан беше изведена с белезници от шоуто на комика Мат Райф, защото използвала телефона си. 

Звездата от филмите за възрастни отрича да е използвала мобилното устройство. По думите ѝ само се наслаждавала на представлението. "Бях с белезници 45 минути, прегледаха ме в линейка и бях освободена. Междувременно пропуснах шоуто, което очаквах с нетърпение", заяви актрисата. 

Тя пусна клип, на който е ескортирана от служители на Полицейско управление на Ню Йорк, крещейки: „Не съм направила нищо лошо! Не съм пипал телефона си! Исках да видя Мат Райф, защото той ми е приятел… и отивам в затвора!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

Според свидетели обаче Ан е записвала шоуто, което е забранено, а когато била помолена да спре тя отказала и тогава полицията се намесила, предаде NYP.

По думите на свидетели порнозвездата не била изведена заради телефона, а защото била много шумна и се държала неприлично. Когато дошли ченгетат, тя започнала да ги рита.

На кадри, получени от NYP, се вижда как Ан използва телефона си, преди да бъде изведена от полицията.

Това е просто още един скандал за 28-годишния Райф, който бързо се издигна в комедийния свят, след като спечели много последователи в ТикТок - в момента той има над 18 милиона. Райф понесе много критики след едно негово шоу, в което се шегува с домашното насилие през ноември 2023 г.