0

Е дна от най-обичаните сръбски певици прави нечуван жест, който бележи цялата й юбилейна година. Балканската звезда от турбофолка Драгана Миркович се оказва и най-щедра дарителка в гилдията си, като обяви, че ще даде парите от всички свои концерти, реализирани през 2024 година за благотворителност.

Легендарната сръбска певица реши тази година, в знак на своята 40-годишна кариера и благодарност към всичките си фенове, да направи турне, с което да зарадва почитателите си, а също така и да помогне на всички в нужда от подкрепа, съобщават от Фейсбук страницата за “Сръбски хитове”.

“Взех решение, че това турне ще бъде в знак на хуманност, така че приходите ми от всеки концерт да бъдат насочени към тези, които имат най-голяма нужда от помощ.

Драгана Миркович

 Драгана Миркович

Просто чувствах, че четиридесетте години кариера са повод да благодаря на всички мои почитатели. Щастието се увеличава, когато е споделено, а всяка възможност да направя добро и хуманно дело винаги ме е правела неописуемо щастлива. Ето защо сега повече от всякога искам да зарадвам колкото се може повече хора и имам основателна причина за това”, споделя Драгана Миркович, която в края на 2023 година изнесе голям концерт, заедно с колежката си Лепа Брена, в зала “Арена София”.

ИСТИНАТА ЛЪСНА НАЯВЕ: Има ли вражда между Драгана Миркович и Лепа Брена? (ВИДЕО)

3000 лв. за маса пред Лепа и Драгана

ЗА СЕФТЕ: Драгана и Лепа напълниха Армеец (ВИДЕО)