0

В торият епизод на най-забавното предаване в ефира на NOVA  “С Рачков всичко е възможно” ще посрещне нови 8 безстрашни участници, любими играчи от екстремното риалити “Игри на волята: България”. 

Тази неделя в 20:00 часа те ще излязат на Арената на шоуто, готови да се впуснат в лудите предизвикателства на любимия водещ Димитър Рачков.

Пистолет

Евгения Джаферович, Филип Атанасов, Мирослава Профирова, Неделчо Богданов, Стратимир Георгиев, Димитър Морунов, Димитър Лефтеров и Мирела Илиева ще премерят сили в неподозирани игри, които ще тестват тяхната воля, танцувални умения, точност с воден пистолет и гъвкавост. Този път залогът на Арената ще е само един - забавлението на зрителите. Екстремните гости ще излязат от зоната си на комфорт с едни от най-обичаните игри в шоуто като “Ти, лети, лети”, която ще изпрати Мирела и Неделчо във въздуха, последвани от самия Рачков, и “Ко каза, ко”, която ще тества комуникацията на две нови племена, сформирани в шоуто. Te ще изпитат и пет изцяло нови предизвикателства, които изискват комплексни умения като точни подскоци и завидни музикални познания.

Индия

За първи път “С Рачков всичко е възможно” ще изпрати участниците в “Тъмна Индия”. Те ще влязат в най-новата лудост - напълно тъмна стая, в която  няма да виждат нищо. Зрителите на NOVA ще проследят изпълнението на  задачите чрез  специални камери за нощно виждане. В тъмната стая не прониква абсолютно никаква светлина, което ще затрудни гостите до краен  предел, а предметите в нея ще предизвикат невиждани реакции в участниците.