0

В ярвате или не, някои от най-красивите звезди на Холивуд всъщност имат физически недостатъци. От допълнителни зърна до очи в различни цветове и дори липсващи пъпчета. Ето част от деформациите на холивудските знаменитости, за които може би не знаете.

Елизабет Тейлър

gettyimages

Елизабет Тейлър страда от рядко генетично заболяване, наречено дистихиаза. Тя има два реда мигли, които са си изцяло нейни. Вероятно на това се дължи загадъчният й поглед.

Анди Гарсия

gettyimages

Знаехте ли, че Анди Гарсия всъщност е бил роден със сиамски близнак. Той бил с размера на топка за софтбол и се намирал на рамото му. Впоследствие хирурзите го отстраняват.

Холи Бери

gettyimages

Холи Бери пък има шест пръста на левия си крак. Обикновено подобни аномалии се коригират още в детството, но тя така и не се подлага на операция, тъй като дефектът й изобщо не я притеснява.

Сийл

gettyimages

Като дете Сийл страдал от опасна автоимунна болест - лупус. Певецът имал късмета да оцелее, но лицето му останало белязано завинаги. Въпреки това, той е бил с красавици, като Тайра Банкс и Хайди Клум.

Меган Фокс

gettyimages

Меган Фокс е поразително красива жена. Но дори тя има своя малък недостатък. Актрисата страда от генетична аномалия наречена брахидактилия. Това означава, че палците на ръцете й са по-къси, а ноктите - по-широки от стандартното.

Алън Рикман

gettyimages

Всеки, който е чул кадифения глас на Алън Рикман, никога не го забравя. Оказва се, че актьорът има вроден дефект на долната челюст и в резултат на това - говорни проблеми. Те повлияват на неговия говор и превръщат недостатъка в предимство.

Каролина Куркова

gettyimages

Чешкият модел Каролина Куркова смая всички на шоуто на Victoria's secret с липсата си на пъпче. Но красотата й е безспорна.

Матю Пери

gettyimages

Дори най-върлите фенове на сериала "Приятели" може би не са забелязали, че на Матю Пери му липсва част от средния пръст на дясната ръка. Той го е загубил като дете, когато защипал ръката си с врата. Неговият герой Чандлър също има проблем - във филма Моника изпуска нож върху крака му и той губи кутрето си.

Жан-Клод Ван Дам

gettyimages

Жан-Клод Ван Дам няма мутации. Но като малък удря главата си в ръба на плувен басейн и се сдобива с голяма буца на челото. Това обаче не му пречи да направи бляскава кариера в Холивуд.

Кеша

gettyimages

През 2013 г. певицата Кеша разкрива, че е родена с опашка. Поп звездата отбеляза: „Имала съм опашка, когато съм се родила. Беше малка, около четвърт инч, след което я отрязаха." 

БОНУС: Марк Уолбърг

gettyimages

От сцена във филма "Стрелецът" става ясно, че Марк Уолбърг има третото зърно, което е точно под лявото му зърно.