0

2022 г. беше голяма година на много фронтове. Представяме ви някои от най-пищните продажби и покупки на недвижими имоти за годината на няколко звезди.

Като за начало, Байрън Алън постави рекорд, като закупи имение в Малибу за 100 млн. долара, по този начин харчейки тези пари, се превърна в афроамериканец, който е харчил най-много за дом в САЩ, пише TMZ.

Марк Уолбърг и Шер бяха сред знаменитости, които обявиха домовете си за продан. И двамата поискаха близо 90 милиона долара за именията си.

Адам Ливайн също се опита да направи огромна печалба, като продаде дома, който придоби от Бен Афлек.

Спомнете си, че бившият главен изпълнителен директор на Disney, Майкъл Айснер, обяви масивното си имение в Малибу за изумителна цена от $225 милиона. То е с 9 сгради и се намира точно на плажа. Между другото, той може да увеличи богатството си с 25% само като продаде дома си.

Създателят на „Пълна къща“ Джеф Франклин отново обяви имението си в Бев Хилс с огромна отстъпка, която въпреки това дойде с цена от 60 милиона долара. Неговата къща се намира на имота, където семейството на Менсън е известно с убийството на Шарън Тейт, Абигейл Фолгър, Стивън Парент, Войчех Фриковски и Джей Себринг през 1969 г. Това е истинска красота, въпреки тъмното минало!

Адел също разтвори кесията си и се сдоби с пищното имение на Силвестър Сталоун, като хвърли огромните 58 милиона долара.