0

О слепителна красавица загуби живота си по нелеп начин. По време на липосукция, 29-годишната Луана Андраде си отиде от този свят.

Инфлуенсърката е смятана за „ходещото съвършенство“, докато тази естетична процедура не отне живота й.

Луана Андраде почина във вторник, ден след като се подложи на липосукция на коляното си в болница в град Сао Пауло.

Процедурата е извършена от частен лекар и анестезиолог, нает от семейството й, се казва в изявление на болница “Сао Луис”. 

Моделът изпада в сърдечен арест около два часа и половина след операцията.

“Операцията беше прекъсната, а на пациентката бяха направени изследвания, които разкриха масивна тромбоза”, съобщават от болницата.

Красивата девойка е обявена за мъртва около 5:30 сутринта във вторник. Причината за смъртта е белодробна емболия . Опериращият лекар и анестезиологът, чиито имена не се съобщават, не са коментирали до сряда сутринта.

Внезапната смърт на съвършената с красотата си инфлуенсърка хвърли в ужас близките и феновeте й, а годеникът й – Жоао Хадад е на ръба да полудее от болка.

„Аз съм разкъсан и живея най-големия си кошмар . Част от мен ме напусна, написа той в социалните мрежи.

“Изградихме красива история и интензивно изживяхме мечтите си. Ти си и винаги ще бъдеш мой партньор отвъд този живот, моя любов. ... Ти си моята светлина, принцесо. Моля те, продължавай да бдиш над мен и всички нас отгоре. Винаги ще те обичам, от днес до вечността!”, написа още съкрушеният мъж и трогна до сълзи феновете на Луана.