0

А ктрисата Кейт Уинслет сподели, че е имала изключително „неудобни“ секс сцени във филмите „Пътят на промените“ с Леонардо ди Каприо.

Двата са много близки приятели още от 1997 г, когато се снимаха заедно в "Титаник", но следващата им колаборация през 2008 х. Станала под режисурата на тогавашния съпруг на актрисата, Сам Мендес.

Уинслет си спомни, че се е чувствала неудобно да снима сцените пред Мендес. „Това беше проблемът: „Добре, съпругът ми е там. Беше малко странно“, каза тя пред „The Mirror”.

Ди Каприо също си спомни ролите с Уинслет, като похвали колежката си, че е "перфектна“ и „професионалист. Актьорът многократно е признавал, че двамата имат много специална връзка и са искали да работят заедно. „Активно търсихме нещо, което да правим заедно. Чувствах се наистина естествено с. Тя е мой приятел“, сподели Лео.

Въпреки че Уинслет се е чувствала неудобно по време на секс сцените, Ди Каприо призна, че тясната им връзка е била "предимство" при заснемането на трудните сцени. „Можем да прекрачваме границите един с друг. Използваме факта, че сме толкова добри приятели от години и това е само в наша ползва“, каза той.