1

Б ременната Златка Райкова и нейният любим Карен разкриха пикантерии от спалнята по време на въпроси от потребители в Инстаграм, докато са на почивка в Дубай.

Феновете на двойката попитаха "Колко често правят секс" и бившият тенисист без да се свени разкри, че в началото са го правели всеки ден по няколко пъти на ден, докато сега са възпрепятствани заради коремчето на красавицата и се задоволяват само с няколко пъти в седмицата. "Бих искал пет пъти на ден, ама ситуацията не го позволява", казва ненаситникът Карен, който не пропусна да спомене, че много харесва и пищните гърди на русото изкушение, които е кръстил Деси и Нени. 

Бъдещият баща каза, че много харесва в любимата си, че е добър и справедлив човек, много го подкрепяла и била винаги до него. Карен не пропусна да каже, че е много развълнуван от предстоящото раждане на неговия син. "Нямам търпение", каза той, допълвайки, че няма да дели общото им дете, с първородния син на Златка - Благой младши. 

Инстаграм, Златка Райкова

Бившият тенисист сподели, че визията на плеймейтката била първото нещо, което го е привлякло, когато се запознали. Впоследствие двамата си паснали.

На въпрос дали ревнува половинката си, той казва: "Няма как да обичаш някой и да не го ревнуваш".

Както Райкова заяви преди дни пред "Телеграф", че се очаква сватба през есента, така и Карен потвърди, че най-вероятно събитието ще се реализира прес септември или октомври, след раждането на детето им.