0

П опфолк певицата Галена и комикът Виктор Калев изпяха хитовото парче на Лили Иванова „Детелини“ в нощта на рождения ден на продуцента Кирил Кирилов. Тони Стораро не пропусна да се включи в музикалните поздрави.

Аплодисменти

По време на участието на попфолк звездата Галена в нощен клуб, Виктор Калев се включи с изпълнение на песен на примата на българската естрада Лили Иванова. Като един изключително талантлив актьор той успя да се преобрази във великата ни певица и изпълни рамо до рамо с брюнетката „Детелини“. Всички гости на заведението се забавляваха на изпълнението им, а по-късно получиха и бурните им аплодисменти. Всичко това се случи на масата на известния театрален продуцент Кирил Кирилов, който отпразнува рождения си ден именно там. Тони Стораро, който също беше сред гостите, не пропусна да изпълни една от хитовите му песни „Грешница“ в чест на Кирил. На масата присъстваше и Краля на попфолка Азис.

Танци

Галена, разбира се, се раздаде за рожденика и в разгара на вечерта попфолк певицата се качи върху масата. Тя завърза колан с мъниста и монети на талията си и освен с пеене, продължи нощта с кръшни танци. На един от клиповете изпълнителката се пошегува: „Спрете да ме снимате, човек не може да се отпусне от вас. Цяла България ще ме види“.

*Автор: Лина Димитрова