0

П редполагаема дилърка на наркотици, известен като „Принцесата на Перкосет“, е била арестуван във връзка със смъртта на 19-годишния внук на Робърт де Ниро от свръхдоза, съобщава The Post.

Предполага се, че 20-годишната София Хейли Маркс е продавала наркотици на Леандро де Ниро Родригес, преди той да бъде намерен мъртъв в апартамента си на 2 юли, казаха източници от правоприлагащите органи пред The Post.

ТРАГЕДИЯ: Робърт де Ниро потъна в скръб! (СНИМКА)

Тя е задържана в четвъртък по време на операция под прикритие, проведена от полицията на Ню Йорк, администрацията за борба с наркотиците и вътрешната сигурност, казаха източниците. Тя е обвинена в разпространение на наркотици и се очаква да бъде изправена пред федералния съд в Манхатън.

От самото начало полицията проучва смъртта на Леандро като възможна свръхдоза, след като бяло прахообразно вещество и принадлежности за наркотици бяха открити близо до тялото на тийнейджъра. Майката на Леандро, Дрена Де Ниро, е най-голямата дъщеря на Робърт Де Ниро от бившата му съпруга Диана Абът.

Дрина преди това беше разкрила, че вярва, че синът й е починал, след като е взел хапчета, примесени с Фентанил. Човекът, който е продал наркотиците на тийнейджъра, го е направил съзнателно, твърди тя „Някой му продаде хапчета, съдържащи Фентанил“, написа тя в Instagram в отговор на коментар, питащ за причината за смъртта на сина й. „Така че за всички тези хора, които искат да продават и купуват това нещо, синът ми си отиде завинаги“, добави тя.

Градският съдебен лекар все още не е разкрил официална причина за смъртта, но източници казаха, че отделът за борба с наркотиците разследва случая.