0

К ултовата кинолента "Мумията" ще се завърна на екран, като много от емблематичните за франчайза актьорите ще се присъденият към творческия екип. По продължението ще работят режисьорите на "Батгърл" Адил Ел Арби и Билал Фала. 

Наскоро стана ясно, че Дуейн Джонсън скалата ще е част от актьорския състав, въпреки че не е сигурно дали отново ще се превъплъти в образа на Краля на скорпионите. Сега обаче  „Giant Freakin Robot“ съобщава, че и друга голяма звезда на "Мумията" ще влезе в емблематичната си роля - Рейчъл Вайс отново ще изиграе археоложката Евелин О'Конъл.  

"Мумията" излиза на екран в края на 90-те години, така че днес изпълнителите на главните роли са много по-възрастни. Би било чудесно да видим Рейчъл Уайз и Брендън Фрейзър отново заедно във филма, но засега продуцентите мълчат за евентуалното завръщане на актьора в образа на Рик О'Конъл.

Завръщането на Рейчъл Уайз, Дуейн Джонсън и Брендън Фрейзър в света на "Мумията" може да означава, че ще видим отново възкръсванет  на Имхотеп ( в ролята на Арнолд Вослоо). Това е само предположение, но Имхотеп фантастичният злодей мумия със сигурност ще бъде приветстван топло от феновете на поредицата, въпреки че той не се появи в третия филм. 

След като голяма част от актьорския екип вече е обявен официално, коментаторите предполагат, че снимките ще започнат през пролетта на следващата година, което означава, че новата "Мумия" ще се появи на екран през лятото на 2024 година.