0

С ъсипваща вест долетя от екипа на формата "Игри на волята".

Участник в риалитито бере душа, а лекари се борят да спасят живота му.

Аспарух Тотев, който стана популярен покрай участието си в екстремния риалити формат "Игри на волята", е претърпял ужасяваща катастрофа, става ясно от профила на шоуто в социалната мрежа.

Информация за катастрофата все още липсва, уточнява се само, че е станала на 27-и юли, се посочва в страницата на кампанията.

"Шансовете за оцеляване бяха минимални, но след седмици на упорита борба, Аспарух получи своя „втори шанс“ и се завърна към живота", се посочва в сайта.

Към сторито е прикачен и линк, който води до PavelAndreev.BG - платформа за организиране на благотворителни кампании за набиране на средства.

В платформата PavelAndreev.BG е създадена страница за Аспарух Тотев, е поместена информацията: 

"Ланс Армстронг е казал: „Ако някога получиш втори шанс в живота за нещо, трябва да го използваш докрай.“

През годините Аспарух многократно е доказвал, че човек трябва да се бори докрай във всеки аспект — било то на спортната арена или пред лицето на лични предизвикателства. Сега пред него стои ново изпитание — дълъг и сложен път към възстановяване, което ще изисква всекидневни усилия и решителност, за да може да се върне към нормалните си занимания, а именно тренировки по силов трибой, стронгмен, канадска борба и не на последно място треньорска дейност.

Това е моментът, в който ние можем да покажем колко силна е нашата подкрепа. Нека обединим усилия и застанем зад Аспарух в този решаващ момент. Вашата помощ може да бъде ключът към неговото пълно възстановяване, за да се върне към живота по-силен и по-устремен отвсякога. Заедно можем да му дадем силата и куража да постигне нови върхове и да “използва своя втори шанс пълноценно”.

Instagram/Igri.na.voliata