0

Н епобедими и Безстрашни се изправиха в битка със залог целостта на племето си на Арената на “Игри на волята: България”. Състезателите трябваше да изпитат своята ловкост и бързина както на сушата, така и в морето, за да достигнат до финалния елемент с подреждане на пъзел. Правилното разпределение на позициите се оказа ключово за победата, която гарантира безопасността на Непобедимите засега.

След отпадането на Мирела, Безстрашните единодушно върнаха капитанството на Джаферович. Жълтите първи успяха да отключат своите сандъци с частите от пъзела, но неговото подреждане силно ги затрудни. Гого и Лефтеров изявиха желание да заемат най-отговорния пост, но не успяха да оправдаят доверието на племето си, а знамето им остана в противниковите ръце.

По-рано през деня посланието, с което Мирела се сбогува с Безстрашните, предизвика смесени реакции сред нейните съплеменници. Лефтеров се почувства засегнат от обвинението на танцьорката, че я е предал, за да защити себе си. Джаферович, от друга страна, се разстрои от елиминацията на най-близкия ѝ човек в племето, което предизвика сълзи в нейните очи.

Загубата на Безстрашните ги събра под нощното небе на племенния съвет, за да определят първия номиниран играч за тази седмица. Пред водещата Ралица Паскалева племето разкри своите притеснения и причини за номинация, а най-много гласове събра Гого, който призна вината си за провала в битката.