0

Н епобедими и Безстрашни се изправиха едни срещу други на Арената на най-екстремното риалити в телевизионния ефир - “Игри на волята: България. Състезателите се впуснаха в тежка втора номинационна битка на брега и във водата със залог да съхранят племето си цяло. След неочакван обрат, Непобедимите взеха първото място и се спасиха от съвет.

Въпреки огромната преднина от близо две обиколки, която Безстрашните извоюваха в гребането, строенето на стълба се оказа прекалено трудна задача за племето. Във финалния компонент Михаела и Илина не успяха да наредят пъзела навреме, а племето се превърна във второто номинирано за седмицата.

Безстрашните се срещнаха очи в очи с водещата Ралица Паскалева на племенен съвет. Мненията в племето бяха раздвоени, а причините за номинация - напълно противоположни. Жълтите номинираха Илина, защото е пасивна и Филип, тъй като е прекалено експресивен. Двамата още утре ще се изправят в безмилостна битка за своето оцеляване срещу Супергероите Фейгин и Виктория.

И в трите племена състезателите започнаха да разгръщат своите стратегии, а първите коалиции вече са факт. Женската коалиция в Безстрашните планира кои да бъдат следващите изгодни за племето капитани.

 Предложените на Джаферович саби на спасението останаха тайна, споделена само с Ралица и Михаела. В племето на Супергероите емоциите взеха превес, а взаимоотношенията между Цветан и Виктория се превърнаха в загадка за племето. Междувременно в Непобедимите капитанът Куков се сблъска със силния характер на лидера Генчо.

Дали напрежението в племената ще продължи? Какви битки очакват играчите на Арената? Кой ще се спаси и кой ще бъде първият отпаднал в четвърти сезон на “Игри на волята: България”? - ще стане ясно утре в 21:00ч. по NOVA!