0

Х оливудските звезди имат навика да създават новини и да правят шоу с повод и без повод. Един от най-пиперливите и любопитни за феновете въпроси е този за секса или неговата липса преди брака. Тук звездите са разделени. Едните изповядат фактическата непорочност, докато за други е по-важна самата церемония на брака.

Формалности

На челно място в списъка на непорочните е тийнидолът Джъстин Бийбър. Той твърди, че е изчакал официалното встъпване в брак със съпругата му Хейли, преди да правят секс. „Понякога хората правят секс от скука или защото имат ниска самооценка. Важи както за жените, така и за мъжете. Аз исках двамата с Хейли да се обречем пред Господ и да получим Неговата благословия”, казва Джъстин в интервю пред „Вог“. През 2019 г., когато се жени за манекенката Хейли, той отдавна не е девствен, но демонстративният отказ от секс преди брака вдига много светски шум около двойката.

Девствена

Колкото и невероятно да звучи, топмоделът Адриана Лима трябвало да чака до първата брачна нощ, за да се наслади на мъжки ласки. Бразилката изчака да навърши 27 години, за да се омъжи за сръбския баскетболист Марко Ярич. „Сексът е за след сватбата. Винаги съм искала да бъде точно така, въпреки че много от мъжете не го приемаха, но това е моят избор, а който не го уважава, не уважава самата мен”, казва тя в интервю за GQ.

Певицата Джесика Симпсън признава в своята автобиография „Отворена книга”, че също се е омъжила девствена. Нейният баща й дал пръстен за непорочност, когато била едва на 12 г. Джесика го носила и спазвала обета цели 10 години. „Не ми беше лесно да остана девствена, но това може да е готино и секси”, казва тя пред „Пийпъл“.

Почти непорочна се е омъжила и хитовата певица Марая Кери. Тя губи своята девственост в доста ранна възраст. Когато е на 15 г. споделя леглото на продуцента Томи Мотола, който поставя началото на шеметната й кариера. През 1993 г. двамата дори се женят. Но това не е мечтаната сватба за Марая. Тя се развежда и, когато започва да излиза с Ник Кенън, категорично отказва да прави секс, преди двамата да се оженят.

„Не и преди сватбата!”, отсича манекенката Миранда Кер, когато започва да излиза с основателя на Snapchat и милиардер Еван Шпигел. Тя не е била съвсем целомъдрена, като преди брака е имала дълга връзка с актьора Орландо Блум и дори за кратко бе омъжена за него.

Избор

В началото на 90-те години на миналия век всички тийнейджърки бяха влюбени в тримата братя Хенсън от едноименното трио. Те покориха класациите с парчето си MMMBop. Въпреки славата те остават целомъдрени с години заради строгото си религиозно възпитание. „Никога не съм давал оценки „за” или „против” секса преди брака. Лично аз се въздържах, защото смятам, че така е редно”, казва пред „Мари Клер“ Зак Хансън, който е най-малкият и най-популярен от тримата.

Дълго девствена, но не по религиозни причини, е останала актрисата Брук Шийлдс. Тя споделя, че се е чувствала много несигурна и не си е позволявала интимност дори с дългогодишния й приятел. Тя стана популярна още в детска възраст и това обърка личния й живот „Натискът върху мен беше огромен и идваше отвсякъде. Всички очакваха да го направя, но аз реших да изчакам”, казва Шийлдс.

Никакъв секс преди сватбата си с Майкъл Стърн през 1995 г. не е правила звездата от популярния сериал „Приятели” Лиса Кудроу, която стана популярна с ролята си на ексцентричната музикантка Фийби. В интервю за “Фокс“ тя споделя, че много й е тежало, че трябва да играе лекомислена, импулсивна мъжемелачка. В истинския живот Кудроу била коренно различна и останала девствена до първата брачна нощ. „Може да ме наречете „задръстена”, но аз се страхувах дори да си помисля за секс. По-късно си казах, че все някой ден ще срещна някого, който ще оцени, че съм се пазила за него”, казва тя.

Напор

Съвсем друг проблем е имала актрисата Хилари Дъф. „Много трудно ми беше да остана девствена, защото си имах и сериозен приятел, но това беше изключително важно за мен”, коментира пред „Пийпъл“ тя. Тя става много популярна още като дете с участията си във филми на “Дисни“.

Тийнзвездата Селена Гомес имала консервативно възпитание и когато била на 13 г., помолила баща си за целомъдрен пръстен. Тя имала намерението да се пази за първата брачна нощ, но когато започнала да излиза с Джъстин Бийбър, хормоните забушували и целомъдрието било загубено. „Не ме е срам да призная, че имах такъв пръстен, както не ме е срам да призная, че загубих правото да го нося. Но това, че загубих моята девственост, не означава, че не оценявам каква ценност е и колко важно е да останеш девствена до сватбата”, казва Гомес в интервю за „Мари Клер“.