0

Ч удеса се случват в отношенията между участниците в риалити форматите след тяхното приключване. Отношенията между най-добри приятели често охладняват, а врагове на екран стават първи приятели. В случая на Виктория и Фейгин от "Игри на волята" враговете си остават врагове. Двете спортистки са в ледени отношения и няма никакви изгледи това да се промени. 

Поредното доказателство за това дойде от отговорите на волейболистката онлайн. Тя се завърна от Мексико, където беше на екскурзия, и отговори на доста въпроси на свои последователи в Instagram.

Виктория беше запитана в какви отношения са с фигуристката, а отговорът беше лаконичен - просто не поддържат никакви такива.

Припомняме, че Виктория и Фейгин влошиха отношенията си, след като стана ясно, че Мани и фигуристката са се разбрали да саботират последната игра на племето на Супергероите, след което то се разпадна.

Виктория се държа по доста груб начин с Фейгин, която прие събитията по емоционален начин. След края на "Игри на волята" Фейгин беше категорична - поведението на волейболистката е преминало всякакви граници, а тя самата не е трябвало да допуска подобно отношение.