0

А ктрисата Саня Борисова ще премери сексапил с актуалната носителка на титлата „Мис Силикон“ - Михаела Стоичкова, в онлайн състезание.

Двете хубавици, макар и коренно противоположни по стил и излъчване, попаднаха в обща класация за най-секси дами у нас. Това породи коментари в социалните мрежи, а феновете на двете дори се учудиха как е възможно да бъдат поставени в една категория.

Изненада

„Според анкета, която направихме в нашата фейсбук страница, на въпрос “Коя е най-сексапилната българска актриса?“, 85% от участвалите са отговорили Саня Борисова. По този начин тя категорично попадна в крайното гласуване“, обясниха пред „Телеграф“ организаторите на наградите. Добавиха, че „в края на краищата всичко е въпрос на вкус“.

Контра

Михаела Стоичкова пък влиза в надпреварата, след като безспорно бе определена за най-секси мацка  сред миските. „Не намирам Борисова за сексапилна, тя повече прилича на леля ми“, каза с усмивка пред екипа ни силиконката. Според нея актрисата е хубавица, но това в никакъв случай не означава, че в нея имало какъвто и да е сексапил.

Екипът ни потърси за коментар и Саня. „Изненадах се, че съм включена точно в тази категория, тъй като моята инвестиция никога не е била в посока сексапил, а съм залагала на развитието на други мои качества в професионална посока“, обясни актрисата. 

Освен Борисова и Стоичкова до финалната фаза на гласуването са достигнали попфолк певицата Андреа и плеймейтката Жанета Осипова.