0

С упермоделът Хайди Клум за пореден път доказа, че никой не може да празнува Хелоуин като нея, след като облече костюм на червей. Тя присъства на празнично парти, заедно с мъжа си Том Каулиц, който пък беше рибарят, използващ червея за въдицата си.

Попитана за нестандартния си костюм, Клум каза: „Опитах се да мисля по-различни и да костюмът ми да няма общо с предишните. Мислех си да съм дърво, но оттам мисълта ми стигна до дъждовен червей“.

The moment is here! Heidi Klum is INCHING her way down the carpet as a WORM. #heidiklumhalloween #heidihalloween #halloween2022 pic.twitter.com/p26CKJaiYg

Германката обаче призна, че ексцентричният й тоалет не е никак приятен за носене. „Трудно ми е да се движа. Всъщност нямам ръце или крака. Когато падна, имам нужда някой да ми помогне да се изправя. Някак съм заседнала в него. Чувства се малко клаустрофобично”, призна тя. Преди да долази до партито, Хайди Клум пусна и видео с цялата подготовка на костюма й.

През годините бившият модел на „Victoria's secret” е утвърди като кралицата на Хелоуин. Клум е имала няколко незабравими костюма, като е била маймуна, Джесика Раби, извънземно и Фиона от филма „Шрек“. Клум признава, че някои от тоалетите й са отнемали до 10 часа за обличането ум.