0

В одещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо създаде ново модерно студио за подкаст продукции. В него ще бъдат снимани над 10 различни по жанр поредици, разработвани от дигиталните, радио и печатни медии в портфолиото на Нова Броудкастинг Груп. Подкаст студиото разполага с иновативно оборудване и високотехнологични възможности за създаването на разнообразно и атрактивно за аудиторията аудио-визуално съдържание.

В студиото са създадени над четири индивидуални пространства за снимки, разработени според специфичните нужди на всяка една от продукциите. С мисъл за първокласното преживяване на зрителите, е инкорпорирана специална технология, която позволява епизодите да бъдат излъчвани на живо в платформите YouTube, Vbox7, Facebook и други. Целта е да бъде скъсена връзката между създателите на съдържание и почитателите на подкастите.

Утвърдените и предпочитани подкаст продукции, за които новото студио ще стане дом, са “The Voice Cast”, “Тройка по никое време”, “VIP зона”, “Ох, на мама Podcast”, “Доктор Здраве”, “МачКаст”, а също и "Лигата на джентълмените" на спортния журналист Борислав Борисов, който бе отличен с първо място в рамките на шестото издание на конкурса "Сайт на годината" в категорията "Подкаст". В портфолиото на Нет Инфо влиза и официалният подкаст на “Игри на волята” – “След игрите”, който постигна забележителни резултати през есенния сезон. Кои са новите интригуващи подкасти, които ще изненадат тази пролет, зрителите ще разберат съвсем скоро.

Вижте новото модерно подкаст студио Нет Инфо!
студио Нет Инфо студио Нет Инфо студио Нет Инфо
10

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 87% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. декември 2023 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Telegraph.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.