0

А ктьорът Веселин Плачков показа, че пред децата е мек като памук и готов на всичко, за да ги зарадва и усмихне, дори ако това значи да бъде гримиран. Веселин се появи в нета с очна линия, червило и силен грим.

Смях

Клипчето, което се върти в нета, е заснето от именитата половинка на актьора - певицата Мариана Попова, която не може да повярва на това, което виждат очите й. На съседното легло Веселин е седнал, а малката им дъщеричка Кати и голямата дъщеря на Мариана Мария Магдалена са се постарали за макиажа на Плачков. На финала дори обират част от червилото и гланца със салфетка, което предизвиква още по-бурен смях в Попова. По всичко личи обаче, че момичетата се забавляват от сърце, а Веско приема със смях факта, че е гримиран като плеймейтка.

Бащи

Това не е първият път, в който виждаме татковци на момичета да позволяват на малките им принцеси вкъщи да ги „разкрасяват“. Припомняме ви, че Дарин Ангелов също се е появявал лакиран и с червено червило, само и само за да угоди на малката си дъщеричка Дария. Тогава Дарко заяви, че обожава да си играе с наследничката си и след като тя е решила, че ще  отваря салон за красота, татко й няма нищо против да е първият посетител.