0

„Повече от година обмисляхме раздялата със Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“, не е някаква прищявка“, разкри пред „Телеграф“ певицата Невена Цонева.

В петък следобед тя и половинката й – барабанистът Венелин Венков, са имали среща с шефа си, а после шоуменът обяви новината в социалните мрежи.

Път

„След толкова много години заедно, след толкова много албуми, концерти, телевизионни предавания барабанистът на “Ку-Ку бенд”, Венелин Венков реши да тръгне по свой път, творчески и личен. Заедно с него по творчески, личен и астрален път тръгна и неговата жена - Невена Цонева, произлязла от наш телевизионен формат, а след това певица и основен бекграунд в “Ку-Ку бенд”. Пожелаваме им творчески и лични успехи. Благодарим за прекрасните моменти и многото успехи. Тъй като “Ку-Ку бенд” е по-важен от всичко, ние ще направим необходимите конкурси, за да се сдобием максимално бързо с нов барабанист и нова певица. Музиката на “Ку-Ку бенд” ще продължи да съществува“, написа Слави.

Невена сподели, че срещата им е минала нормално, но не са обсъждали дали за в бъдеще ще могат да представят новите си проекти в ефира на телевизия „Седем-осми“, където работиха до вчера. В събота музикалното семейство замина за Лондон, където ще прекара великденските празници при приятели, а на Гергьовден се връща обратно в София.

Без граници

“Имаме много идеи за различни неща, които ще правим, но все още няма яснота за нещо конкретно, което да обявя. Разбира се, че ще правим нови песни“, коментира още Невена.

От година и половина тя успешно развива своя канал в YouTube на езотерична тематика „Без граници“, заради това Слави казва, че те тръгват по „астрален път“.

„От десетина години започнах да виждам аурите на хората и те дават отговори на много въпроси – защо не му върви на човек, има физически проблем, заболяване или нещо друго. Много хора имат лични преживявания по темата, но са предпазливи да ги разкажат, за да не ги помислят за луди. След излизането на всяко видео ми пишат, че искат среща с мен, но аз отказвам, тъй като нито съм врачка, нито виждам минало или бъдеще - просто аурата на човек ми говори много за него“, каза Цонева.

Всеки понеделник тя качва ново видео, а за читателите на „Телеграф“ разкри какво ще е следващото: „Историята е на Сабина, която е преживяла много тежко ковида, поставили са я в кома и е била на косъм да оцелее“.