1

А ктрисата Гуинет Полтроу хвърли огромна бомба, като разкри, че Бен Афлек е по-добър любовник от секссимвола Брад Пит.

По време на подкаст интервю 50-годишната Полтроу беше помолена от водещия да направи сравнение между двамата си бивши. На въпрос „Кой се целува по-добре?“ тя отвърна: "Нека си помисля. Боже, трябва да си спомня, беше толкова отдавна. И двамата се целуваха добре", призна Полтроу.

"Кой беше по-добър в леглото?" — попита водещият. „Това е наистина трудно … Това е наистина трудно, защото … Брад беше нещо като голяма химия, любовта на живота ми по това време“. Но пък Бен беше страхотен чисто технически. Не мога да повярвам, че дъщеря ми слуша това…“, каза носителкатa на „Оскар“.

Холивудската актриса откровено разказа за предишната си връзка с Пит и си припомни как са се запознали двамата. „Срещнах Брад на снимачната площадка на „Седем“ и мисля, че тогава бях само на 22 години. Всички знаеха, че той е най-красивата филмова звезда в Америка. Беше от пръв поглед. Беше лудост!", призна Полтроу.

Пит предлага брак на Полтроу, когато тя е едва 24 години. Тя обаче развали годежа, защото смяташе, че е твърде млада. "Имах много да се развивам, гледайки назад. В много отношения не започнах напълно да бъда себе си, докато не станах на 40 години“, признава актрисата.