0

Р адо Шоу се сдоби със специално изработени в Германия червени ботуши, с които вече потропва като Дядо Коледа из столицата и в страната, научи „Телеграф“.

Ботушите заменили предишните обувки, които били с бели кантове. А тези са изцяло червени, точно като за Дядо Коледа, в чиято роля влиза атрактивният шоумен. Той е убеден, че немското качество е ненадминато, стане ли реч за коледна направа.

Брада

Радо Коледа има и нова брада, която обаче е изцяло българско производство и е майсторена в Казанлък, похвали се той пред „Телеграф“.

Казва, че тази година децата предимно го питат дали им носи подаръци и къде ги е оставил.

Някои се сърдят, че получават вместо малко хищно лъвче голямо тревопасно жирафче, но накрая остават радостни. А едно хлапе си поръчало цяло стадо слонове и след като получило само един плюшен, постоянно питало кога ще дойдат останалите и дали ще са истински, че този нещо много малък му се виждал. А след това задало въпрос на Дядо Коледа дали, като отиде при децата в Африка, няма да се разтопи като снежен човек на слънцето.

Цели семейства идват да се снимат с Дядо Коледа Радо Шоу.

 Цели семейства идват да се снимат с Дядо Коледа  Радо Шоу.
Дани Стил

Радо казва, че сега децата като че ли повече вярват в Дядо Коледа, отколкото е било преди пет-шест години. Някои хлапета обаче се плашат да се снимат с човек с такава голяма брада, а родителите настояват и се получават куриозни ситуации, докато успеят да накарат наследниците си да се щракнат с Коледа.

Стоейки в столичен мол и раздавайки подаръци, при Радо пристига едно дете и му носи цял шоколад, като му казва, че е да се подсили, защото ще бъде там цял ден и ще огладнее.

Снежанка

Баща пък снимал синовете си с дегизирания Радо и сред това, видимо почерпен, започнал да го разпитва къде е Снежанка и как може да стигне при нея. Като на няколко пъти му разказал вица: Дядо Коледа и Снежанка – 50 лв., само Снежанка – 250 лв. Та човекът искал да си плати за Снежанка и бил уверен, че точно Радо можел да му я уреди. Накрая всичко минало само със смях.

Радо твърди, че преди години имало родители, които настоявали да го наричат Дядо Мраз, но сега това не му се случвало и вече в сърцата на родните деца имало само един брадат старец, който да им раздава подаръци.