0

Т айната дъщеря на актьора Джак Никълсън Теса Гурин проговори за първи път открито за отчуждения си баща, разкривайки, че той просто не е „заинтересован“ от връзка с нея.

28-годишната Гурин е родена през 1994 г. след афера на Никълсън с майка й – сервитьорка на име Джанин. Носителят на „Оскар“ никога не е признавал публично, че Теса е негова дъщеря, но бащинството му се смята за „публична тайна“ в Холивуд, според „The Daily Beast“.

„От много ранна възраст майка ми ме предупреди да не казвам на никого, че имам известен баща“, каза Гурин пред изданието. „Знаех, че той е могъщ и богат“, добави тя.

Гурин - която отдавна е описвана като "незаконната" дъщеря на Никълсън - е отгледана от майка си в Горен Ийст Сайд на Манхатън. Тя посещава частни училища, за които се твърди, че са платени от баща й суперзвезда.

„Майка ми искаше да имам връзка с него, но той каза, че не се интересува от мен“, добави още Гурин. Въпреки това тя добави: „Изградих си собствено мнение. Той е сложен човек и мисля, че майка ми се бори със собствените си демони и с комбинацията от двете аз бях просто съпътстваща щета“.

Въпреки че е отчуждена от Никълсън, Гурин смята, че е наследила някои от чертите на баща си. „Аз съм луда. Никога не съм се водила от разума и мисля, че по това приличам на баща си“, заяви Теса.

Тя също така споделя любовта на баща си към актьорството и сега сериозно преследва кариера във филмовата индустрия - въпреки че преди е избягвала тази идея.