0

Р одната инфлуенсърка Александра Богданска отново се оказа приклещена от служителите на градска мобилност, които за пореден път поставиха скоба на автомобила й. Богданска подозира, че общинските служители я преследват, след като за пореден път закопчаха колата й в центъра на София.

"По традиция всеки път, когато отида до офиса, идват тези мили момчета и ми слагат скоба", ожали се инфлуенсърката, която сподели неволите си с феновете в стори в Instagram и показа мъжете, закопчали червеното й спортно возило.

"Защо го правите всеки път това. Ей, така да си лафим", попита Богданска служителите на столичната градска мобилност, а те й отговориха, че досега не са я срещали и че в миналото други мъже са поставили скоба на автомобила и. "Докато не се изредите всички, няма да се успокоите", констатира тя.

"За 30 секунди точно и видях как ми поставят скоба. Не е справедливо към мен", оплака се Богданска.

Феновете вече не могат да изброят колко пъти красавицата е била санкционирана за неправилно паркиране. Вече няколко пъти Богданска се обяснява в мрежите за поставените скоби. През май колата на инфлуенсърката беше закопчана непосредствено след завръщането й от почивка в Гърция, а този месец заради объркан регистрационен номер, при изпращането на съобщение за платено паркиране.

Instagram