0

К ритично опасно е състоянието на Селин Дион. Не може да се намери действащо лекарство за влошаващото й се състояние, това сподели пред SheMazing сестра й Клодет, което още повече разтревожи феновете на звездата и навежда на болезнената мисъл за безизходица. Селин не е в състояние да се грижи сама за себе си, което налага присъствието на сестра й до нея. Коварната болест е нелечима, а липсата на медикаменти още повече засилва черните мисли на всички, които я обичат. 

Световни медии публикуват тревожните новини от дома на певицата и не пропускат, въпреки всичко, да цитират и думите на Клодет, че може би все пак почивката ще повлияе положително на тежкото състояние на певицата.

Близките й са в тясно сътрудничество с лекари и изследователи, които са специализирани в това рядкото заболяване. „Не можем да намерим лекарство, което да действа, но надеждата е важна“, разкри сестра й.

Невъзможността да се движи наложи драстични промени в плановете на Селин Дион.

Селин Дион слиза от сцената завинаги

Синдромът на скования човек е нелечимо неврологично състояние, което води до неконтролируеми мускулни спазми. Засяга само един на всеки милион души. За съжаление този един човек се оказа и Селин.