0

С ъдбата на много хора, родени в най-бедната и престъпна столица на Великобритания – Хартлипул, не е особено розова. Бедна студентка доказа, че няма невъзможни неща, ставайки милионер преди да навърши 30 години.

Тя се казва Челси Фъргюсън и въпреки че има „само“ 173 хиляди последователи в Instagram профила си, изкарва достатъчно пари днес, за да може да си купи сама Lamborghini за 464 000 лева ( 200 000 паунда) и да живее охолен живот за разлика от повечето си съграждани.

Съдбата на младата Челси се променя, когато нейни приятели я завеждат за пръв път на стриптийз бар в пристанищния град, известен със своята престъпност и бедност. Тогава тя е само на 18 години, но се влюбва в атмосферата с разголени жени, танцуващи на пилони.

Челси зарязва следването си и започва работа като танцьорка в местен клуб. Не след дълго разбира, че продажбата на еротични снимки онлайн е много по-печеливша от танците в стриптийз бар и сменя работното място с платформа за възрастни.

За нула време прави 500 000 лири (1,16 милиона лева), от които трябва да плати 100 000 паунда (232 хил. лв.) такси за това, че има профил във въпросния уебсайт. Това обаче я насърчава още повече да се фокусира върху новата си работа.

Челси Фъргюсън спестява достатъчно пари и прави собствена платформа за еротично съдържание.

Сайтът й позволява на моделите, използващи платформата, да имат пълна свобода върху публикациите си, без да се взимат големи такси от приходите им. И Челси със сигурност се възползва максимално от приходите на бизнес начинанието си, разкрива The Sun.

Днес Челси е майка на малко момченце и живее в „къщата на мечтите си“, разполагаща с шест спални, киносалон и три бани, което е купила в брой.