0

А спарух и Алекса от "Игри на волята" са в люта вражда от няколко дни, като си разменят обиди и закани. В телевизионно интервю днес Аспарух отново призова на двубой като спортисти гаджето на олимпийската шампионка и дори поиска съвместна пресконференция с него, на която да се уточнят подробностите за битката.

"Той каза, че аз не ставам за нищо-нека видим дали е така", аргументира се Аспарух. По думите му всичко започнало на плажа, където Алекса го обиждал, но той си замълчал, след това е видял в друго видео как Алекса го нарича "мишкар"  и това истински го засяга и обижда. За чата, който сърбина публикува, Аспарух се извини и каза, че е действал първично. Именно за това го кани на професионалния ринг, организирал е събитие на 26 ноември, в което Аспарух се надява, Алекса да приеме. "Да си решим проблемите като спортисти в клетка със съдия. Не би трябвало да го е страх, всеки носи последствията за това което изрича, когато премине границата трябва да има последствия", каза Аспарух. 

Относно игрите на арената, той обясни че е нямало игра, в която да покаже пълния си потенциал- "може много повече". Но заради глада, на който бил подложен е мускулите му са станали по-скоро пречка, от колко полза. По думите отслабнал с близо 15 кг. 

През измината седмица в изключително тежка битка за сила, издръжливост и съобразителност се изправиха опонентите Аспарух и Филип в “Игри на волята: България”. Двамата излязоха един срещу друг на Арената, за да премерят физическите си възможности и само най-добрият да продължи напред в състезанието. Изпускане на Аспарух по трасето го контузи тежко, а играта беше прекъсната от медицински екип на терен, което сложи край на приключението за него.