0

Д жулиана Гани и последната й изгора Теодор Гецов изглежда не губят време и са минали тайно под венчилото.

Фенове на Джулката заподозряха промяна в семейното й положение след бебешкия купон, който с полиция вдигнаха преди няколко дни. „Женени ли сте с Теодор? Гледам, че той има халка на бебешкото парти“, попитаха силиконката в Instagram. „Така ли? Не бях забелязала. Нека да обясни“, отговори с намигване Мис Силикон 2013 без да потвърди или отрече, че с любимия й са се разходили до олтара. На снимките от скорошната забава обаче действително се вижда пръстен, който блести на дясната ръка на полицая.   

Едрогърдата блондинка още не е родила второто си дете, а вече мисли за трето, стана ясно още от отговорите й в Instagram. Попитана дали иска да има дъщеря, красива като нея, бременната с момченце изкусителка хвърли бомбата: „Искам, значи трябва 3-то“.

Джулката даде и жокер за името на бебе №2. На въпросното бебешко парти стана ясно, че първата буква от името на момченцето ще бъде К. Сега красавицата издаде, че името на второто й дете няма да е българско. „Няма да е БГ име, но ще е свързано с това на баба си – Катя“, повдигна още малко завесата плеймейтката.

Instagram