0

Д а си известен не е гаранция, че няма да имаш проблеми с гардероба, пише Viral Strange.

Пред очите на целия свят се опитаха да се прикрият, когато тоалетите ги предадоха, но не сполучиха.

Под ударите попадат известни личности, които са сред най-горещите актриси и модни икони. 

Супермоделът Кендъл от клана Кардашиян/Дженър винаги има какво да покаже, когато става въпрос за визия на червения килим. Тя се появи доста добре на Оскарите 2019, като носеше дръзка черна рокля, открита от двете страни на бедрото.

Котешката походка на Бела Хадид е една от най-добрите в модната индустрия. Но й беше трудно да се справи с това поради супер разголената рокля на Александър Вотие. Тя се опита да прикрие интимните си части, като продължи да върви под напрежение.

Човек се вълнува, когато си купи нещо ново и дори Меган Маркъл забрави да махне етикета с цената от роклята си. Херцогинята отхвърли кодекса на кралското семейство, за да изглежда възможно най-безупречна в обществото.

Дизайнерът, на когото е платила, трябва да й върне парите! Разкъсан ръкав не е подходящ за актриса от ранга на Клои Грейс Морец.

Говорейки за епичния момент не може да не се спомене Ариел Уинтър на Еми през 2017 г. Актрисата се облече по начин, който надхвърли нейните възможности. Чувствайки се неудобно докато ходене, тя се опита да прикрие интимните си части с ръце.

Разкошните извивки на Джейд Тирлуол приковаха много внимание по време на наградите BRIT през 2017 г. Нейната розова сатенена рокля показваше не само непокритото бедро.

Линдзи Вон привлече вниманието със синята си рокля на събитие през 2016 г. Вятърът я предаде и показа малко повече кожа, отколкото тя прогнозираше.

Внимавайте, когато носите бухнали рокли или поли, защото вятърът ще ви изиграе. Елизабет Олсън внимаваше това да не се случи.

Звездата от "High School Musical" Ванеса Хъджънс съсредоточи погледите върху себе си, когато нейният колега Остин Бътлър я настъпи по панталоните. За щастие тя носеше бикини за разлика от някои от знаменитостите.