0

Б ен Афлек започва да се паникьосва от страх, че никога няма да може да се отърве от Дженифър Лопес.

Той споделил с близки, че е наясно, че едно нещо ще го следва завинаги - сянката на Джей Ло. 

Дженифър Лопес проговори публично преди дни след развода си с Бен Афлек.  В дълго интервю тя разкри, че се е чувствала сякаш светът й се разпада, след като са решили, че всеки трябва да поеме по своя път.

Тя обаче каза още, че е готова да продължи сама напред, независимо какво мислят да нея и 4-те брака зад гърба ѝ.

Афлек не знаеше кога Лопес ще излезе публично с подробности за връзката им, но знаеше, че това ще се случи, свидетелства негов приятел.

„Бен знае, че тя ще говори за развода завинаги, защото и преди е правила албуми и документални филми за връзката им“, казва източник пред Daily Mail.

Актьорът е поделил, че би искал тя да спре да го споменава изобщо в интервютата си.

„Тя не му го обяви, но той предполагаше, че ще се случи. Това е също толкова част от живота му, колкото и всичко друго, той никога няма да избяга от него“, добави източникът.

„Хората се справят със загубата и раздялата по свой собствен начин и това е, което Джен трябваше да направи, а Бен трябваше да приеме това. Той би искал да запази някои неща за себе си, особено важни подробности за връзката им“, коментират запознати с детайли от връзката им.

За Бен обаче едно е ясно - никога няма да може да се отърве от Дженифър Лопес, защото тя винаги е говорила за личния си живот и ще продължава да го прави, колкото и  Бен да се съпротивлява.