0

Л еонардо ди Каприо беше заснет от папараци да прегръща на улицата колежката си Тиана Тейлър. Това се случи, след като двамата бяха в нощен клуб в Ню Йорк в неделя вечер - само часове след като носителят на „Оскар” се наслади на интимна вечеря с приятелката си Витория Черети, предава Page Six.

Източник разказва ексклузивно за медията, че 49-годишният Ди Каприо се е срещнал с 33-годишната Тейлър в The Stafford Room в Манхатън с група приятели за парти, на което тя е била домакин в чест на Залата на славата на рокендрола.

Page Six

26-годишната Черети, която се среща с Ди Каприо от лятото на 2023 г. , не е присъствала на събитието. Без приятелката си, ди  Каприо си намерил друга дама за вечерта „Те танцуваха много близо един до друг, смяха се много и прекараха цялата вечер заедно в усамотен ъгъл на стаята“, добави източникът.

Въпреки „флиртаджийското“ поведение на Ди Каприо, той не е прекрачил границата и не е изневерил на младата Черети, докато е бил в клуба.

Въпреки това, двамата актьори напуснаха нощния клуб в центъра на града заедно около 3 сутринта, когато са били заснети да се прегръщат. Не е ясно обаче дали са тръгнали с една кола и в една посока.