0

К ристина Агилера отново предизвиква загрижеността на феновете. Tози път заради драстичната си загуба на тегло, след като публикува видео в Instagram с видимо по-слабата си фигура.

43-годишната изпълнителка на “Genie in a Bottle” посети фитнес зала Холивуд, Калифорния, за да отпразнува 25-ата годишнина от едноименния си дебютен албум и нейния лимитиран шейк Fuel Bar, наречен Genie in a Blender, пише Page Six.

В публикацията си в Instagram на следващия ден Агилера, която носеше прилепнало черно боди и високи до бедрата черни кожени ботуши, позира, докато държи шейка във фитнес залата.

Няколко фенове обсъдиха загубата на тегло на Агилера в секцията за коментари към нейната публикация.

„Нейната нездравословна загуба на тегло не е от тренировка, а от тази нелепа диета, която знаменитостите правят в момента и тя също не изглежда добре за това“, пише един от феновете й.

Коментарите за загубата на тегло на изпълнителката на "Lady Marmalade" за първи път влязоха в новините през май, след като тя изглеждаше много кльощава по време на концерт в Мексико.

Няколко фенове коментираха тогава, че вярват, че Агилера приема любимото лекарство за отслабване на Холивуд - Ozempic, за да постигне новата си фигура.

През август петкратната носителка на Грами отхвърли спекулациите за новата си визия по време на интервю за Glamour.

„Пораснала съм и просто не ми пука за вашето мнение. Няма да го приема“, каза тя. „Мненията на другите хора за мен не са моя работа“, добави Агилера.

GettyImages

През 2012 г. поп изпълнителката определено бе с наднормено тегло (на снимката горе), като и тогава феновете не й спестиха критиките си. Този път е за обратната промяна в кантара.