0

П опфолк певицата Доника заряза гаджето си. Племенницата на Галена съобщи, че след близо две години е прекратила взаимоотношенията си с великотърновския милионер. В онлайн подкаст красавицата обяви, че в момента е сама, а основната причина за раздялата е изневяра. 

Лъжа 

Доника хванала гаджето си да си чати с други момичета. Тя разказа надълго и нашироко как многократно й били пращани чатове, в които вече експоловинката й се закачал с други. „Много хора са ми разказвали някакви неща, аз никога не съм искала да вярвам. Знаела съм отвътре и съм се залъгвала сама себе си. Може и да не е било един път, не знам и аз наистина. Писали са ми момичета, много са нещата“, обясни в интервюто си тя. Певицата допълни, че е разочарована от поведението му като цяло. „Той беше за мен на първо място, загърбвала съм себе си, но и кариерата си също заради него, обичала съм го много, а накрая се оказа, че не го познавам добре. Мога да кажа, че той ми е за урок, но сега съм по- щастлива. Мъже много“, споделя в нета още тя. 

Шоу 

Доника не скри болката си и призна, че в началото останала наистина съкрушена.  Важното е, че това не се е отразило на кариерата й, а напротив. Според нея последните години тя е отдавала по-голяма част от енергията си на връзката вместо на работата си, за сметка на това сега ще се отдаде на новите си музикални проекти, един от който е хитът с Галена и Азис.