0

Н овият епизод на The Voice Cast ви среща с риалити героите Недeлчо Богданов и Ния-Косара. Една противоречива комбинация между два силни характера. С гостуването си те затвърдиха своята връзка в медийното пространство, споделиха вълнението си за общото им бъдеще и разкриха името на бебчето, което очакват.

Сега се радват на щастие и хармонична връзка, но месеци назад нещата помежду им съвсем не са били розови. Преминават през раздели и загуба на едно дете, докато осъзнаят, че всъщност са един за друг и по-силни заедно.

Освен за личния си живот и отношенията си те разкриха доста пикантерии от кухнята на „Диви и красиви“, предаването, по което работят заедно. Но в професионален план не само това ги свързва, а и единственият подкаст за двойки създаван в България до този момент. На въпроса дали успяват да разграничат любовния от професионалния живот, Неделчо с усмивка категорично заявява, че не успяват.

Въпреки всичко случващо се около тях, разлика в годините им и живота на показ, те са супер позитивни и разглеждат всяка ситуация от забавната страна. Намерили са баланса помежду си и това се вижда в епизода. Какви са бъдещите им планове, страхове и нагласи, можете да чуете тук, а ако искате да разберете и повече интерени подробности около предаването „Диви и красиви“, а също така и как се справиха с музикалното предизвикателство, останете докрай.