0

П ринц Хари и Меган Маркъл станаха обект на страшна гавра от американския анимационен ситком "Family Guy" на Fox.

В епизод, излъчен в неделя вечерта, главният герой Питър Грифин (озвучен от създателя на сериала Сет Макфарлейн) е видян да седи в бар с приятели и обмисля как да си върне парите, които му дължат, когато се шегува, че „ще се справи сам, просто като Меган Маркъл и принц Хари."

След това сцената преминава към анимационни версии на Хари и Меган, лежащи край басейна, докато иконом се приближава с плик. Tой им казва: „Сър, вашите милиони от Netflix за… никой не знае какво.“

Анимационният принц Хари му маха да се отдалечи, казвайки: „Сложи го при останалите“. Карикатурата Меган Маркъл след това получава известие на телефона си и заявява: „Скъпа, време е да направим нашата ежедневна публикация в Instagram, струваща 250 000 долара за Del Taco.

От известно време кралската двойка не се радва на американско гостоприемство и успя да настрои срещу себе си редица свои бивши бизнес партньори. През юни Бил Симънс, ръководител на глобалното спортно съдържание на Spotify, развали сделката си с Меган и Хари и след това ги нарече измамници.