0

П ринц Хари се появи неочаквано в църквата в Уиндзор, за да почете първата годишнина от смъртта на своята баба кралица Елизабет II.  

Херцогът на Съсекс е в Обединеното кралство без съпругата и децата си. Той бе забелязан да напуска параклиса “Сейнт Джордж” по обед. 

Петият в редицата за наследяване на трона беше заснет от турист, точно преди принцът и принцесата на Уелс да пристигнат в катедралата “Сейнт Дейвис” в Уелс на 370 километра от Уиндзор.  

Кейт Мидълтън отдаде почит към Елизабет II, като сложи обеци, които някога принадлежаха на покойната кралица. Тя присъства на частна служба в катедралата “Сейнт Дейвис” заедно със съпруга си принц Уилям.

Тълпи се наредиха пред катедралата от ранни зори, за да посрещнат Уилям и Кейт въпреки гъстата мъгла, която забави кацането на техния хеликоптер с повече от час. 

Принцесата на Уелс призова хората да „пазят и ценят“ своите „прекрасни“ спомени за покойната кралица Елизабет II. 

Рано сутринта крал Чарлз присъства на възпоменателна служба в енорийската църква Балморал със съпругата си кралица Камила. 

Според таблоидите на Острова от църквата, в която през 2018 г. се венча за Меган Маркъл, принц Хари е излетял директно за Дюселдорф за откриването на игрите Инвиктус без да се срещне с краля и по-големия си брат.