0

Nova.bg: Никол след Hell’s Kitchen: С мъже готвя по-добре!

Никол, един от най-обичаните и мразените участници в сезон 6 на Hell’s Kitchen, е специален гост в подкаста “Кухнята след Ада”. Кулинарката от Барселона е най-добре класиралата се жена и отпадна на крачка от топ 4 и сподели пред водещия Станислав Иванов защо тя е най-добрата жена този сезон.

Никол разкри, че един от най-близките ѝ хора в Кухнята на Ада е била Симона, с която са се сближили още от началото. Още тогава Мони е заявила, че иска да се учи от Никол.

Водещият на подкаста “Кухнята след Ада” Станислав Иванов сподели, че е смятал, че Никол има всички качества да спечели и я е виждал като победител. В нея е виждал хъса, който самият той показа в Кухнята на Ада.

Hell’s Kitchen

Никол разказва, че е научила много от шеф Виктор Ангелов. Тя разкри, че най-важният урок е бил да не лети във въздуха. Никол сподели, че се смята за лидер и в живота, и в кухнята. Тя е категорична, че Hell’s Kitchen я е научил да обича България.

Никол споделя, че от няколко седмици Станислав е най-добрият сред мъжете и вижда него като потенциален победител. Тя разкри, че той прави перфектни чинии и има най-голямо израстване в състезанието.

Никол разкри в “Кухнята след Ада”, че с мъже готви по-добре. Тя сподели, че  е нямала търпение да си тръгнат останалите жени, за да готви само с мъжете. Изненадващо по време на интервюто тя посочва една от жените, с които се е разбирала само с поглед в кухнята.

Никол сподели, че не харесва Изабел Овчарова - Изи от отбора на златните. Тя мисли, че е лигава, а държанието ѝ определи като детинско. Никол се изказа остро и за Чоткин, който според нея не блести в кухнята. Той не ѝ допада като човек и според нея прави “тъпи грешки, които не си признава”. Тя е категорична, че той играе много задкулисни игри.

В “Кухнята след Ада” Никол разкри, че е голям фен на Тейлър Суфт. Тя показа две татуировки, които има на певицата.

Ще участва ли Никол в Big Brother? И кой ще ѝ остане най-близък след Кухнята на Ада?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.