0

24-годишната Никол Дунев ще остане като една от най-запомнящите се участнички в петия сезон на "Игри на волята". Младото момиче отпадна след особено емоционална битка срещу Виолета, но бе истински герой, защото по време на целия си престой в предаването бе от племето на Изгубените и бе последната оцеляла след 8 седмици престой на Чистилището!

Тя е треньор и инструктор по спортна гимнастика. Започва да тренира на 4-годишна възраст и става част от националния отбор по спортна гимнастика, където се състезава близо 10 години. Носител е на множество отличия. Участвала е на детските Олимпийски игри. На 18-годишна възраст прекратява спортната си кариера. Причините са две - тежка контузия и загубата на майка си. Има силна връзка с баща си.

Участва в “Игри на волята” с баща си - сребърния олимпийски медалист Красимир Дунев.

КАТО МУХИ НА МЕД: Свалячи накацаха Никол от "Игри на волята"! (ВИДЕО)

Ето какво разкри тя зад кадър за престоя си на Чистилището и кои са най-ужасяващите моменти там:

1. Да спя на скала, защото морето беше адски бурно и закриваше целия пясък.

2. Да има страшна буря - гръмотевици, светкавици и ние да си седим под навеса и просто да ни вали в чувалите.

3. Да ям суров рак и сурови миди. Вкусът беше отвратителен. Малко придобиваше на риба, но на желиран бонбон риба.

И накрая споделя: „Това бяха моите 3 най-ужасяващи момента. Хора, не си го причинявайте, ужасно е. Но въпреки това, бих участвала отново в Игри на волята, за да може този път да спечеля формата“.

Вижте в галерията разликата при напълнялата от антидепресанти Никол преди и след участието й в ексртемното риалити и емоционалните моменти преди последната й битката с Виолета, когато срещна баща си за пръв път от 8 седмици!

Никол бе част от сезон 5 на "Игри на волята"
Никол Дунев Игри на волята Никол Дунев Игри на волята Никол Дунев Игри на волята
12