0

П ътищата на Григор Димитров и Никол Шерцингер отдавна се разделиха, но сега те могат да се натъкнат случайно един на друг.

Певицата продължава лятната си обиколка с годеника Том Еванс, а последната им дестинация е Лазурния бряг. Оттам тя се показа в прилепнала розова рокля, за да е в тон с новия кинохит с участието на Марко Роби - „Барби“.

Нейните 5,8 милиона последователи в Инстаграм останаха във възторг. „Барби от Хаваите“, похвали я фен, друг допълни, че е много подходяща за главната роля в лентата.

Преди да се върнат в Европа, Никол и бившият ръгбист Том бяха в родното място на певицата. Там те празнуваха две в едно – годежа си и 45-ия рожден ден на певицата. Шотландецът, който е със 7 години по-млад, поиска ръката на любимата си на плажа в Португалия.

Съвсем близо – само на няколко километра от Никол и Том, се забавляват Григор Димитров и новата му гореща приятелка Мадалина Геня. След отпадането на нашия от „Уимбълдън“ двамата заминаха за Сен Тропе, но вече са в Монако, където Гришо живее.

Той заведе румънката и общи приятели в ресторант „Анжуна“, който се намира на плажа в Ез на френския Лазурен бряг. Именно в него тенисистът отпразнува 31-ия си рожден ден през 2022-а. Партито тогава организира бившата му любима Лолита Османова. Рускинята избра заведението, тъй като е любимото й в района и често събира там приятели по всякакви поводи.

Гришо и Геня в ресторанта, който преди година Лолита избра за неговия рожден ден.

 Гришо и Геня в ресторанта, който преди година Лолита избра за неговия рожден ден.
Инстаграм