0

Н ай-обичаният гръцки изпълнител Никос Вертис идва у нас с нов грандиозен концерт с неговия оркестър от 25 музиканти с бузуки на 11 октомври в „Арена София“. Певецът няма да пропусне да вземе със себе си и любимата си китара, на която да изсвири най-големите си хитови балади.

Сценография

След фурорa, който направи през 2023 със своето турне „20 години на сцена“, най-слушаният у нас гръцки певец идва за пореден голям концерт в България. Талантливият Никос Вертис отново е подготвил уникална сценография, която ще надмине всичките му изяви досега в България. Сцената ще бъде на няколко етажа с мултимедия и светлинно шоу. Последният път, когато Вертис зарадва българската си публика и изпя най-големите си хитове, беше в Морската гара в Бургас през лятото.

Билети

Билетите за шоуспектакъла влизат в продажба от днес, като са предвидени ВИП маси за най-големите му фенове. Публиката в залата ще чуе някои от най-новите песни на музикалния крал на Гърция, както го наричат там. Сред тях е баладата му – Argisame Kardia Mou, която само за месец разби музикалните класации в южната ни съседка и не само там. Освен с новите си парчета Вертис ще разгорещи страстите с най-големите си хитове и най-красиви песни като Thelo na me nioseis, De me skeftesai, An Eisai Ena Asteri и песента, която звучи навсякъде през лятото, S' Agapao, както и още много други.